Om Företaget

 
UniKum IT är ett enmansföretag i Norrköping som erbjuder tjänster inom ett brett område av IT-relaterad verksamhet. Oavsett om Du är privatperson eller ett företag har Du här möjlighet att få hjälp med det mesta som har med datorer, nätverk och kringutrustning att göra.

Förutom traditionell datorsupport tillhandahålls här också designtjänster av allehanda slag. Det kan t.ex. röra sig om framställning av reklamblad, menyer, logotyper etc. Men Du kan även få hjälp med utveckling, drift och underhåll av webbsidor samt med reklambanners och andra grafiska effekter.

Jag som står bakom företaget heter Lennart Svensson. Jag är utbildad systemadministratör (certifierad inom både Windows och Mac OS) och jag är anställd vid Linköpings Universitet, där jag jobbar heltid med IT-frågor.

pcdoc-gray
communication-gray UniKum IT driver jag alltså på min fritid, vid sidan av mitt ordinarie arbete. Av den anledningen kan jag inte alltid garantera att jag hinner ta mig an de jobb som dyker upp här. Inte heller kan jag försäkra en direkt återkoppling på alla ärenden.

Detta kompenserar jag dock med att erbjuda ett riktigt konurrenskraftigt pris.

Om Du är ute efter seriös hjälp utan skenande kostnader ska Du inte tveka. Hör av Dig och berätta om Ditt problem så kan vi diskutera vad som går att ordna.